HANDELSONDERNEMING

Dragt Handelsonderneming richt zich op het produceren van eigen producten, waarbij gedacht kan worden aan zowel meubels van steigerhout als een luxe veranda. Hieronder zijn een aantal eindresultaten te zien van ons werk. Staat de ideale foto er niet bij? Neem contact op met ons en samen met u kunnen we wellicht uw wensen realiseren."Dragt Handelsonderneming richt zich op het produceren van eigen producten, waarbij gedacht kan worden
aan zowel meubels van steigerhout als een luxe veranda."
dragt stoelen drenthe

Deze stoelen zijn gemaakt van de beste kwaliteit nieuw steigerhout. Alle verbindingen zijn verlijmd en geschroefd met RVS schroeven, waarop weer houten proppen zijn gemonteerd zodat er geen enkele schroef in zicht is.

Er zijn aan de achterkant wieltjes gemonteerd waardoor deze gemakkelijker te hanteren is. Tevens zitten deze aan de binnen zijde van de poten waardoor je ze niet ziet en de stoel amper hoger op komt. Aan de voorkant zitten plastieken dopjes waardoor de stoel vlak komt te staan en het hout niet beschadigt bij het verplaatsen.

Deze stoelen zijn uiteraard in alle soorten en maten te leveren. Wanneer u belang heeft bij een stoel, tafel, bank etc. voor buiten en/of binnen kan er altijd contact opgenomen worden en kunnen we uw wensen bespreken.

dragt tafels drenthe

Zoals u misschien ook gezien heeft is deze tafel zó gemaakt dat er op geen enkele plek kops hout in zicht is. Dit komt door middel van zowel het blad als de sierlijst in verstek te maken en de poten te molenwieken. De poten zijn massief gemaakt door er een houten balk 4mm onderuit te laten steken. Deze balk zit binnen in de poot, waardoor deze niet te zien is. Doordat deze iets uitsteekt, zal de tafel niet beschadigd worden bij het verschuiven. Alles verbindingen zijn gelijmd, geschroefd met RVS-schroeven en op de plekken waar de schroeven in zicht zijn, afgewerkt door middel van houten proppen. Het blad is aan de onderkant voorzien van een hechthouten plaat tussen de sierlijsten in, waardoor het blad goed stevig wordt en er geen enkele schroef aan de bovenkant in moet.

Deze tafel is natuurlijk helemaal naar wens te leveren. Tevens bent u hier ook aan het juiste adres wanneer u graag wat anders zou willen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: stoelen, banken, bedden, buitenkeukens, veranda's etc. Alles is te leveren in zowel steigerhout als andere hout soorten.

Wanneer u interesse heeft in één of meerdere producten van ons kunt u altijd contact met ons opnemen. Wellicht kunnen wij samen uw wensen realiseren.

dragt verandas drenthe

Deze veranda is compleet geïmpregneerd, waarvan de hele constructie met dak afwerking groen (standaard) en de wanden zwart geïmpregneerd zijn. Deze veranda is een compleet eigen ontwerp, waarbij eerst op locatie is gemeten hoe groot hij maximaal kon worden. Toen de wensen van de klant waren doorgenomen hebben we met de gegevens een tekening gemaakt.  

Bij deze veranda is vooral gekeken naar het sierlijk afwerken, stevigheid, duurzaamheid en kwaliteit. Toen de tekening helemaal naar wens was, is het materiaal besteld en alles in de werkplaats prefab klaar gemaakt. Daarna hebben we deze in elkaar gezet om zeker te weten dat alles paste. Toen we daar zeker van waren is de complete veranda in een kleine 2 dagen geplaatst en volledig afgewerkt. Dit hebben we allemaal waar kunnen maken door de veranda eerst op balken in elkaar te zetten en waterpas te stellen. Vervolgens hebben we de dakbalken geplaatst, planken er over heen geschroefd, geïsoleerd en gelijk het EPDM erop geplakt. Toen het dak erop zat hebben we de poeren aangestort en afgedekt. Een paar dagen later toen het beton hard was zijn we weergekomen om de balken te verwijderen en de zijwanden die in dit geval ook prefab gemaakt waren. Het enige waar u de schroeven kunt zien zijn in de zij wanden. De rest is blind geschroefd of door middel van pennen (3cm) en bruislijm aan elkaar gemonteerd.  

Lijkt u dit ook wat?
Of heeft u liever een carport en/of schuurtje. Dan kunt u altijd contact met ons op nemen. We komen er dan ongetwijfeld uit. Alles is leverbaar in zowel geïmpregneerd hout als andere soorten hout. Alles wordt van te voren besproken en gemaakt zoals u het graag zou zien.

dragt bedrijfsmeubels drenthe

Heeft u een eigen bedrijf maar eigenlijk nog niet helemaal de inrichting die u graag zou hebben? Wellicht kunt u hier slagen!

Onderstaand enkele voorbeelden van de meubels die wij hebben gemaakt voor een kapsalon:

• Zo zijn hier een tweetal spiegels gemaakt met aan de voorzijde een plato voor eventuele koffie of iets anders en aan de zijkanten vakjes voor gel etc.

• Een tafeltje voor in de wachtkamer met onderaan een Plato voor kranten/lees boekjes.

• Een balie met onderaan een bodem waar de voorraad op gezet kan worden. Onder het blad een vak waar de kassa precies in past en een schuif gedeelte voor een agenda/toetsenbord.

• Ook zijn er nog een tweetal planken aan de muur bevestigd waar geen steun plaatjes e.d. in zicht zijn om uw artikelen die u verkoopt op te zetten.

Voor alle meubels klik hier...